سیر سیاه
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.
توضیحات
سیر سیاه چیست ؟ همان سیر خام تازه است که در یک فرآیند مشخص، تخمیر شده است. تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری می کنند. کار راحتی نیست اما بعد از تخمیر، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، رنگ حبه های سیر، سیاه می شود و مزه شیرینی پیدا می کند. خواص سیر سیاه ✅پیشگیری از انواع سرطان ✅درمان زود انزالی ✅کنترل قند خون ✅مفید برای قلب ✅درمان انواع آلرژی ✅درمان کبد چرب ✅سرشار از آنتی اکسیدان ✅مفید برای لاغری سریعتر وسالمتر در کنار رژیم ✅کاهش کلسترول خون ✅مفید برای قلب ✅چاشنی بسیار مفید در کنار سالاد وغذا ✅کاهش درد مفاصل و..... عزیزانی که فشار خون پایین یا مشکل انعقاد خون دارند منع مصرف دارند بسته های ۵۰۰ گرمی توجه: قیمت کالا مقطوع است و تخفیف ندارد.