آموزش شیرینی پزی
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.
هر روز از ساعت ۱۱ تا ۲۰ «حتی در روزهای تعطیل»
توضیحات
آموزش تخصصی انواع شیرینی تر و خشک به سبک کارآگاهی با ارائه مدرک بین المللی به هنرجویان و همچنین اتباع غیر ایرانی آموزش صفر تا صد تئوری و عملی شامل: _شناخت مواد اولیه _آشنایی با انواع روغن های قنادی : روغن صاف ؛ روغن کره ایی ؛ روغن مارگارین و کاربرد هر کدام در انواع شیرینی _ آموزش خمیر هزارلای مخصوص هر شیرینی _شیرینی دانمارکی با خمیر هزارلا مخصوص _شیرینی زبان با خمیر هزارلا مخصوص _شیرینی نارگیلی _شیرینی اسکاتلندی _شیرینی کشمشی -شیرینی پفکی _شیرینی آلمانی _پای سیب _کیگ یزدی _رولت _تارت سیب _نان خامه ایی _تهیه مارمالاد _پارکر _شیفون یا سس کارامل آموزش فرم دهی خامه -تربرشی وانیلی و نسکافه با کرم مخصوص شکلاتی تهیه ی مواد اولیه با آموزشگاه هست کلاس خصوصی و حداکثر دو نفره هست