آموزش تخصصی سوشی در محیط رستوران با تمامی تجهیزات
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.
نوع همکاری | نیاز به سابقه |
---|---|
سایر | حداقل ۵ سال |
توضیحات
آموزش تخصصی انواع سوشی رول های ماکی،اوراماکی،نیگری اونیگری،تماری،تماکی،گونکان،ساشیمی و… انواع رول ها،آموزش طبخ درست برنج سوشی، میگو کاتسو شناخت انواع متریال سوشی و طبخ انها و بعد از اتمام دوره معرفی تضمینی به بازار کار.راه اندازی و اپدیت منو سوشی در رستوران ها به صورت حرفه ای و… لطفا جهت اطلاع از شرایط از ساعت ۱۱صبح تا ۳ بعدازظهر تماس حاصل فرمایید